Volledig scherm
OSS'20 archief

Zonnig thuisdebuut OSS'20 in derde divisie

derde divisieOSS'20 heeft  een prima indruk gemaakt tijdens zijn eerste thuiswedstrijd in de derde divisie zondag. De Ossenaren versloegen Quick'20 met 3-1. 

De promovendus wilde zich graag revancheren voor de nederlaag tegen OJC Rosmalen. Het team van trainer Bertran Kreekels verloor in de seizoensopener met 4-2 van de roodzwarten. Dat lukte, en hoe.

De supporters waren in de hoofdklasse gewend dat het team vaak de drie punten pakte. Dat OSS'20 zondag won, kwam voor Kreekels niet als verrassing. ,,Quick viel tegen. Voor mij is dat een degradatiekandidaat", zei de inwoner van Helmond. ,,We hebben nog niet de sterkste tegenstanders getroffen. TEC, OFC, UNA en misschien Hercules zullen denk ik een hoger niveau halen. We hadden misschien zes of zeven doelpunten moeten maken. "

Het waren er uiteindelijk 'maar' drie. Rob van Sonsbeek trof tweemaal doel, Tony de Groot scoorde ook. Na 63 minuten spelen stond het 3-0 voor OSS'20. Quick'20 maakte dertien minuten voor tijd ook een doelpunt. Teun van Grunsven liep tegen een speler van de bezoekende partij op. Jeroen Visser benutte de strafschop: 3-1. 

OSS’20 - Quik ‘20 3-1 (1-0). 38. Van Sonsbeek 1-0, 58. Van Sonsbeek 2-0, 63. De Groot 3-0, 77. Visser (pen.).

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.