Volledig scherm
OSS'20 archief

Zonnig thuisdebuut OSS'20 in derde divisie

derde divisieOSS'20 heeft  een prima indruk gemaakt tijdens zijn eerste thuiswedstrijd in de derde divisie zondag. De Ossenaren versloegen Quick'20 met 3-1. 

De promovendus wilde zich graag revancheren voor de nederlaag tegen OJC Rosmalen. Het team van trainer Bertran Kreekels verloor in de seizoensopener met 4-2 van de roodzwarten. Dat lukte, en hoe.

De supporters waren in de hoofdklasse gewend dat het team vaak de drie punten pakte. Dat OSS'20 zondag won, kwam voor Kreekels niet als verrassing. ,,Quick viel tegen. Voor mij is dat een degradatiekandidaat", zei de inwoner van Helmond. ,,We hebben nog niet de sterkste tegenstanders getroffen. TEC, OFC, UNA en misschien Hercules zullen denk ik een hoger niveau halen. We hadden misschien zes of zeven doelpunten moeten maken. "

Het waren er uiteindelijk 'maar' drie. Rob van Sonsbeek trof tweemaal doel, Tony de Groot scoorde ook. Na 63 minuten spelen stond het 3-0 voor OSS'20. Quick'20 maakte dertien minuten voor tijd ook een doelpunt. Teun van Grunsven liep tegen een speler van de bezoekende partij op. Jeroen Visser benutte de strafschop: 3-1. 

OSS’20 - Quik ‘20 3-1 (1-0). 38. Van Sonsbeek 1-0, 58. Van Sonsbeek 2-0, 63. De Groot 3-0, 77. Visser (pen.).