Volledig scherm
PREMIUM
NEO'25 trainer Stefan Brok met zijn zoon Sam, die hij dit seizoen liet debuteren. © Roel van der Aa

Zoon faalde niet bij NEO’25, dus pa ook niet

AMATEURVOETBALNagenoeg het hele seizoen deed Stefan Brok, trainer van NEO’25, een beroep op zijn zoon Sam. ,,Het gaat met vallen en opstaan.”

In september zijn er twee competitiewedstrijden gespeeld, NEO’25 heeft er niets aan overgehouden. Twee doelpunten voor, acht tegen. Nog meer ellende: na het eerste duel is doelman Kevin Akkermans geblesseerd geraakt en zijn stand-in Tom Smit heeft in het duel met SC Everstein niet zijn beste dag. Trainer Stefan Brok besluit in te grijpen en gooit de week daarop zijn pas 17-jarige zoon Sam tegen RFC voor de leeuwen. Dat kan helemaal verkeerd uitpakken – als de zoon faalt, faalt ook de vader – maar dat gebeurt niet.

  1. Kozakken Boys kan koploper IJsselmeervogels niet verrassen
    tweede divisie

    Kozakken Boys kan koploper IJsselmeer­vo­gels niet verrassen

    Kozakken Boys trof bij ranglijstaanvoerder IJsselmeervogels een aantal oude bekenden. Verdediger Sanny Monteiro, aanvoerder Gwaeron Stout en spits Ahmed el Azzouti keerden terug op sportpark De Zwaaier. Vorig seizoen waren ze trefzeker voor Kozakken Boys in het met 5-0 gewonnen duel met IJsselmeervogels. Deze keer trokken ze met de bezoekers aan het langste eind. De vereniging uit Spakenburg won voor het eerst sinds het seizoen 2012-2013 weer eens in Werkendam. De wedstrijd in de tweede divisie eindigde in 1-3.