Michael Jordan
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jordan © AFP

En nu, Netflix? Tien suggesties voor opvolgers The Last Dance

De halve wereld genoot de afgelopen weken van The Last Dance, over het basketballeven van Michael Jordan. Misschien wel de beste sportdocumentaire ook, zo klonk het. Waar zou Netflix nu in moeten duiken? Van Rabobank tot Louis van Gaal en van Michael Phelps tot Andre Agassi.

Tiger Woods

De Michael Jordan van het golf. Met een toch ook bepaald geen saai levensverhaal. Want dat is wel één van de voorwaarden, het moet ergens schuren. De carrière van Roger Federer is bijvoorbeeld hartstikke interessant, maar is eigenlijk te smetteloos. Woods is veel spannender, met zijn sexverslaving, buitenechtelijk affaire, arrestatie en lange afwezigheid uit de golfsport.

  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.