Volledig scherm
© Getty Images

Golftoernooi Hongkong afgelast vanwege onrust

Het Hong Kong Open, een golftoernooi dat voor volgende week gepland stond, is vanwege de aanhoudende onrust in het land afgelast. Dat maakte de organisatie bekend.

Het toernooi, dat traditioneel gehouden wordt op de baan van Fanling, is onderdeel van de European Tour. De organisatie hoopt in samenwerking met golfbond PGA het toernooi begin volgend jaar alsnog te laten plaatsvinden, maar een datum is nog niet genoemd.

De organisatoren wisten topspelers en Major-winnaars als Francesco Molinari, Patrick Reed, en Henrik Stenson te strikken voor het laatste toernooi van dit seizoen.

  1. Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Toussaint heeft zich op geheel eigen wijze voorbereid op de finale van de 50 meter rugslag bij de EK kortebaan. Nadat ze in de halve finales met 25,75 seconden een Nederlands record had gezwommen, pakte Toussaint haar telefoon. ,,Tussen de eerste en tweede 50 meter zat anderhalf uur. Ja, wat ga je dan doen? Ik heb eerst heel rustig uitgezwommen en ben toen even gaan facetimen met m’n puppy”, vertelde Toussaint lachend bij de NOS.