Volledig scherm
© -

Jaap Wals nieuwe technisch adviseur badmintonbond

De Nederlandse badmintonbond heeft Jaap Wals tot en met de Olympische Spelen in Tokio aangesteld als technisch adviseur. Hij gaat zich samen met manager topbadminton Ilse Vaessen vooral bezighouden met de ontwikkeling van toptalent en het traject richting de Spelen, die eind juli beginnen.

Wals heeft veel ervaring als manager in de Nederlandse sportwereld; zo was hij elf jaar algemeen directeur van de gymnastiekunie (KNGU) en twee jaar manager externe betrekkingen bij zwembond KNZB. Sinds februari 2018 is hij in dienst bij de Koninklijke Nederlandse Cricketbond (KNCB) als algemeen directeur ad interim.
Hij zal zijn werk bij de badmintonbond combineren met zijn functie bij de cricketbond.

  1. Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Toussaint heeft zich op geheel eigen wijze voorbereid op de finale van de 50 meter rugslag bij de EK kortebaan. Nadat ze in de halve finales met 25,75 seconden een Nederlands record had gezwommen, pakte Toussaint haar telefoon. ,,Tussen de eerste en tweede 50 meter zat anderhalf uur. Ja, wat ga je dan doen? Ik heb eerst heel rustig uitgezwommen en ben toen even gaan facetimen met m’n puppy”, vertelde Toussaint lachend bij de NOS.