Noorse beachhandbalsters weigeren bikinibroekje en krijgen fikse boete

De Noorse handbalsters hebben een fikse boete gekregen nadat zij op het Europees kampioenschap beachhandbal besloten om geen bikinibroekjes te dragen. In de strijd om de derde plek tegen Spanje droegen de handbalsters een korte broek en dat is nu bestraft met een boete van 1500 euro. 

10 reacties

 • Selime

  2 maanden geleden
  Het is te zot voor woorden om een boete op te leggen omdat ze geen lustobject erkende kleding dragen .Go hell European Handball Federation .
 • J.P.M. Geerbex

  2 maanden geleden
  kledingvoorschrift? bij motorsport, ja: helm, leren pak, handschoenen, laarzen - voor de rest mag iedereen van mij in z'n blootje (rugnummer verven) of in boerka; zelluf weetuh wat maken die BoBo's zich wijs? nergens verstand van, behalve geld (#me too betekent bij hen waarschijnlijk "ikke toetasten" of "ik ook 'n taart") vraag naar de mening van deskundigen als Coco Chanel, Karl Lagerfeld of 'n andere dooie
 • Fred Dalhuizen

  2 maanden geleden
  Bij een teamsport is er sprake van eenheid van tenue. Het kan niet de bedoeling zijn dat iedereen maar aantrekt wat hij/zij wilt. Maar de outfit van die dames had ook wat minder "uitbundig" mogen zijn.
 • A Wigman

  2 maanden geleden
  Belachelijk dat ze daarvoor een boete krijgen. Het gaat toch om de sport. Niet om wat je draagt.
 • Steef de Groot

  2 maanden geleden
  En terecht