Michael Jordan.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jordan. © EPA

Ook na ‘The Last Dance’ rijgt Michael Jordan de (geld)records aaneen

VideoEen half miljoen euro. Dat is het waanzinnige bedrag dat één fan bij een veiling overhad voor een origineel paar Nike Air Jordans 1 uit 1985. Een record, met dank aan de razend populaire docu­serie op Netflix over de nu 57-jarige Michael Jordan. Maar hoe is het de icoon van Chicago Bulls vergaan ná zijn Last Dance en zijn zes NBA-titels?

Wie zich afvraagt welk drankje er constant naast Michael Jordan staat tijdens de docuserie: het is tequila. ‘Cincoro extra anejo’ om precies te zijn, 1600 dollar per fles. Al zijn er goedkopere varianten van 70 dollar beschikbaar. Wie er eentje koopt, draagt een steentje bij aan het fortuin van MJ, die in september 2019 samen met vier andere eigenaars van NBA-teams het merk lanceerde. 

  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.