Fabio Quartararo.
Volledig scherm
Fabio Quartararo. © AFP

Quartararo pakt pole na zwaar ongeval Dupasquier in Moto3

GP van ItaliëKlassementsleider Fabio Quartararo begint zondag in de MotoGP op poleposition aan de Grand Prix van Italië. De Fransman zette op het circuit van Mugello de beste tijd neer: 1 minuut en 45,187 seconden. De Yamaha-rijder had tijdens de vierde vrije training al het baanrecord verbroken.

 1. Na succesvol EK verdienen hoogspringers meer ondersteuning vanuit Papendal
  PREMIUM

  Na succesvol EK verdienen hoogsprin­gers meer ondersteu­ning vanuit Papendal

  Met drie keer goud, drie keer zilver en brons waren de EK indoor een groot succes voor de Nederlandse atletiekploeg. Maar waar Femke Bol en Lieke Klaver, de andere 400 meter-lopers en Nadine Visser een grote begeleidingsstaf tot hun beschikking hebben op Papendal, kwam het succes van hoogspringers Douwe Amels en Britt Weerman toch enigszins uit de lucht vallen. Zij verdienen nu extra aandacht en ondersteuning, erkent ook technisch directeur Vincent Kortbeek.
 2. Drie overvolle dagen Indoor Brabant voor Harrie Smolders: ‘Tijdens thuisconcours word je geleefd’
  PREMIUM
  Indoor Brabant

  Drie overvolle dagen Indoor Brabant voor Harrie Smolders: ‘Tijdens thuiscon­cours word je geleefd’

  Harrie Smolders moest gisteren genoegen nemen met een bijrol tijdens de Rolex Grand Prix. Vooraf hoopte hij zijn prestatie van vorig jaar, tweede tijdens het hoofdnummer, nog te overtreffen. De agenda van de springruiter uit Hooge Mierde puilde uit tijdens The Dutch Masters - Indoor Brabant. Drie overvolle dagen van Smolders in vogelvlucht.
  's-Hertogenbosch, Hooge Mierde