Volledig scherm
© Screenshot

Salah-fan gaat los in studio, Spider-Man daagt King Roger uit

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op social media en postten we gekke en bijzondere filmpjes uit de sportwereld. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Liverpool-fan gaat in studio helemaal los op Salah-song

In de studio van Sky Sports hadden ze het nog niet vaak meegemaakt, maar toen deze supporter van Liverpool een ode bracht aan Mohamed Salah kreeg hij de hele studio mee. 'Salah, doo, doo, doo, doo...' Hilarisch!

Spider-Man kan het beter dan King Roger

Bij de jaarlijkse kidsdag voor de start van de Australian Open is het altijd lachen, gieren, brullen. Dan laten de topspelers doorgaans ook een andere kant zien. Vandaag werd Roger Federer uitgedaagd door niemand minder dan Spider-Man, die wel even het racket mocht lenen van 'King Roger'.

Volledig scherm
Roger Federer geeft Spider-Man zijn racket bij de jaarlijkse kidsdag voor de start van de Australian Open. © Getty Images
Volledig scherm
Roger Federer en Spider-Man. © AFP

Stefan de Vrij geniet op het water

Stefan de Vrij dook deze dagen al een paar keer op in deze rubriek. Vandaag postte de Lazio-verdediger weer een foto van zijn vakantie in Dubai met zijn vrienden: op een bootje in The Palm

Great holiday with the boys🤙🙌

Een foto die is geplaatst door null (@stefandevrij) op

Young meets old: Vinicius Jr. en Ronaldinho

Zomaar een foto uit Brazilië. De 17-jarige Vinicius Junior, die voor 45 miljoen euro de overstap naar Real Madrid heeft gemaakt maar nog is verhuurd aan zijn oude club Flamengo, poseert naast de Braziliaanse voetballegende Ronaldinho. Die een vrij bedenkelijk baardje heeft laten groeien...

De Kort in de houdgreep

Koen de Kort is nog altijd in Australië en maakt daar van alles mee. Een houdgreep van een slang, bijvoorbeeld.

'Leg day' voor Joey Mantia

De Amerikaan Joey Mantia bereidt zich voor op de Olympische Spelen en geeft een inkijkje in zijn 'leg day'.

Sprinter Van Luijk stopt ermee

Patrick van Luijk beëindigt zijn loopbaan als topsporter. De Nederlandse atleet loopt vandaag bij de Phanos Indoor in Amsterdam zijn laatste wedstrijd. ,,Na achttien maanden geen wedstrijden en nauwelijks training ga ik vandaag mijn laatste races lopen. Ik wil mijn carrière afsluiten hoe ik hem ben begonnen. Met een lach'', meldt hij op Twitter.

Verhoeven viert verjaardag van Jazlynn

De tijd gaat hard, vindt Rico Verhoeven. Zijn dochter Jazlynn is vandaag 3 jaar oud geworden.

Van Nistelrooy trapt een balletje mee

Ruud van Nistelrooy is mee op trainingskamp met PSV en kan nog prima mee in de vier-tegen-vier-partijtjes van de selectie van de Eindhovenaren. Hij zat gisteren zelfs in het winnende team met Nicolas Isimat-Mirin, Jeroen Zoet, Adam Maher en Hirving Lozano.