Volledig scherm
© AP

Twee homeruns Gregorius niet voldoende in spectaculair duel

In een spectaculaire wedstrijd hebben de New York Yankees met 12-11 verloren bij de Detroit Tigers. Zes homeruns (waarvan twee van de Nederlandse slagman Didi Gregorius) waren niet voldoende.

Door de zes homeruns staan de Yankees nu op 276 in dit MLB-seizoen, een record dat zij moeten delen met de Minnesota Twins. Die fraaie cijfers leken lange tijd genoeg voor de zege, want na een 6-0 voorsprong in de tweede inning en een 6-6 (!) gelijkspel na de derde inning, stonden de Yankees in de negende en laatste inning met  10-11 voor.

Daarna ging het in Comercia Park echter alsnog mis voor de grootmacht, uitgerekend tegen een van de zwakste teams van de MLB van dit seizoen.

  1. Visser nu commentator bij WK rugby: ‘Nieuw-Zeeland is zeker niet de grote favoriet’
    WK in Japan

    Visser nu commenta­tor bij WK rugby: ‘Nieuw-Zee­land is zeker niet de grote favoriet’

    Tim Visser deed vier jaar geleden als international van Schotland mee aan het WK rugby in Engeland. In mei stopte hij op 32-jarige leeftijd als rugbyer, maar de komende anderhalve maand is hij als commentator op de Britse, Ierse en Nederlandse televisie/radio bijna dagelijks te horen over het WK in Japan. ,,Mijn advies is: probeer zoveel mogelijk van het WK te zien, want het is een uniek sportevenement.”