Volledig scherm
© AP

Twee homeruns Gregorius niet voldoende in spectaculair duel

In een spectaculaire wedstrijd hebben de New York Yankees met 12-11 verloren bij de Detroit Tigers. Zes homeruns (waarvan twee van de Nederlandse slagman Didi Gregorius) waren niet voldoende.

Door de zes homeruns staan de Yankees nu op 276 in dit MLB-seizoen, een record dat zij moeten delen met de Minnesota Twins. Die fraaie cijfers leken lange tijd genoeg voor de zege, want na een 6-0 voorsprong in de tweede inning en een 6-6 (!) gelijkspel na de derde inning, stonden de Yankees in de negende en laatste inning met  10-11 voor.

Daarna ging het in Comercia Park echter alsnog mis voor de grootmacht, uitgerekend tegen een van de zwakste teams van de MLB van dit seizoen.

  1. Rosmalense club laat topdamsters uit Oostblok vijf keer per jaar invliegen: ‘Meteen onze beste speelsters’
    PREMIUM
    video

    Rosmalense club laat topdam­sters uit Oostblok vijf keer per jaar invliegen: ‘Meteen onze beste speelsters’

    Wat een Wit-Russische tweeling en een Oekraïense zo’n vijf keer per jaar naar Rosmalen brengt? Dammen! Het drietal, dat tot de wereldtop in het vrouwendammen behoort, speelt met enige regelmatig competitiewedstrijden voor Excelsior, de grootste damclub van Brabant. En ze leven goed van de sport, zeker omdat ze scherp naar de kosten kijken. ,,We zijn echte professionals.”