Wolves verslaan Warriors

VideoMinnesota Timberwolves heeft in de NBA titelverdediger Golden State Warriors de tweede nederlaag op rij bezorgd. De Wolves wonnen in Minneapolis met 109-103. De Warriors verloren vrijdag ook, toen van Portland Trail Blazers.

Karl-Anthony Towns was de uitblinker bij Minnesota met 31 punten. De Warriors hadden in de laatste minuten van het duel kansen om de partij een positieve wending te geven, maar Klay Thompson en Kevin Durant misten de mand van afstand. Towns daarentegen schoot wel met scherp.

Golden State liep door de nederlaag achterstand op bij Houston Rockets. De koploper van de Western Conference won met 105-82 van Dallas Mavericks. Bij afwezigheid van vedette James Harden namen Chris Paul en Eric Gordon de productie grotendeels over. Ze kwamen tot respectievelijk 24 en 26 punten.

Volledig scherm
Karl-Anthony Towns. © Photo News
  1. Bekking wil in Volvo Ocean Race winnen voor thuispubliek

    Bekking wil in Volvo Ocean Race winnen voor thuispu­bliek

    De Zweedse popgroep Abba zong het in 1980 al luid en duidelijk: 'The winner takes it all'. Bouwe Bekking weet er alles van. De Nederlandse schipper van Team Brunel heeft de eindzege in de Volvo Ocean Race (VOR) voor het grijpen. Maar hetzelfde geldt voor Mapfre (Spanje) en Dongfeng (China). De boot die van deze drie kanshebbers komend weekeinde als eerste aankomt in finishplaats Den Haag, schrijft de dertiende editie van de zeilrace om de wereld op zijn naam.