De presentatie van Thomas Ulbrich verklapt twee nieuwe modellen: links de ID.2 (Small BEV, een klein elektrisch voertuig), rechts de luxere ‘Project Trinity’.
Volledig scherm
De presentatie van Thomas Ulbrich verklapt twee nieuwe modellen: links de ID.2 (Small BEV, een klein elektrisch voertuig), rechts de luxere ‘Project Trinity’. © Roland Tameling

‘Goedkope’ elektrische Volkswagen komt in 2025: ‘ID.2 kost minder dan 25.000 euro’

Autofabrikant Volkswagen brengt in 2025 een goedkoper elektrisch model op de markt. Dat bevestigt Thomas Ulbrich, lid van de Raad van Bestuur van de fabrikant, tegenover onze autoredactie. Naar verwachting gaat de auto ID.2 heten en minder dan 25.000 euro kosten.

  1. Kartritje met beste vriendje kost Sven (14) zijn leven, vader van jonge bestuurder beleeft ‘nachtmerrie’
    drama lunteren

    Kartritje met beste vriendje kost Sven (14) zijn leven, vader van jonge bestuurder beleeft ‘nachtmer­rie’

    Een onschuldig ritje in een kart is afgelopen weekend in het Gelderse dorpje Lunteren uitgelopen op een ‘nachtmerrie van onbegrijpelijke omvang’. Dat zegt de vader van de 14-jarige jongen die het off-road voertuig bestuurde. Door een aanrijding met een bestelbus kwam zijn beste vriendje Sven om het leven. Hij zat achterop. ,,Het verdriet is ondraaglijk voor de vele mensen die hierbij zijn betrokken”, schrijft de vader in een openbaar relaas op Facebook.