Bernjan Aalberts (28) kwam bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle onder de witte latexverf te zitten. In plaats van op de muren van zijn appartement, eindigde de verf overal in zijn auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernjan Aalberts (28) kwam bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle onder de witte latexverf te zitten. In plaats van op de muren van zijn appartement, eindigde de verf overal in zijn auto. © Stefan Verkerk

Helemaal onder de verf na botsing: ‘Zonde, maar ergens ook heel grappig’

De 28-jarige Bernjan uit Zwolle zou gistermiddag met een vriend de muren van zijn nieuwe appartement gaan witten. Een kop-staartbotsing gooide roet in het eten. Althans roet, vooral flinke klodders witte muurverf.

0 reacties

  1. Verslaggever rijdt mee in de beroemde Mille Miglia: elke dag een video vanuit de Italiaanse klassiekerrally

    Verslagge­ver rijdt mee in de beroemde Mille Miglia: elke dag een video vanuit de Italiaanse klassieker­ral­ly

    Weliswaar een maand later dan gebruikelijk, maar ook dit jaar gaat in Italië de beroemde Mille Miglia van start. Zo’n 400 klassieke auto’s nemen deel aan wat wel ‘the most beautiful race in the world’ wordt genoemd. Werner Budding van onze autoredactie start in een Porsche 356 Carrera. Co-pilot is meervoudig wereldkampioen rally Christian Geistdörfer, beter bekend als ‘de navigator van rallylegende Walter Röhrl’.