Wie vanaf 1 april wordt betrapt op het rijden met extreem hoge snelheid buiten de bebouwde kom of onder invloed van drugs, wordt aangemeld voor een gedragscursus bij het CBR.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie vanaf 1 april wordt betrapt op het rijden met extreem hoge snelheid buiten de bebouwde kom of onder invloed van drugs, wordt aangemeld voor een gedragscursus bij het CBR. © Jeffrey Groeneweg

Nieuwe maatregelen na toename gevaarlijk rijgedrag en rijden onder invloed: verplicht op cursus

Wie vanaf 1 april wordt betrapt op het rijden met extreem hoge snelheid buiten de bebouwde kom of onder invloed van drugs, wordt aangemeld voor een verplichte gedragscursus bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Voor deze cursussen verwacht het CBR bijna tienduizend deelnemers per jaar.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.