Ouders en kind (1,5) krijgen schrik van hun leven als auto van openstaande brug valt

videoEen gezin uit België is woensdagmiddag met de schrik vrijgekomen na een opmerkelijk incident in Leuven. Ze reden met hun auto een brug op, toen deze plotseling openging en ze vast kwamen te zitten op de inmiddels openstaande brug. De auto tuimelde naar beneden en landde op zijn kop tegen de slagbomen. ,,We onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken”, zegt woordvoerder Carolien Peelaerts.

 1. Fietsers in gedrang door betonnen richel op viaduct A50 tussen Schaijk en Herpen: ‘Levensgevaarlijk!’
  PREMIUM

  Fietsers in gedrang door betonnen richel op viaduct A50 tussen Schaijk en Herpen: ‘Levensge­vaar­lijk!’

  SCHAIJK/HERPEN - Een betonnen rand die midden op de rijbaan is aangebracht, houdt de gemoederen in Schaijk en Herpen bezig. De richel verscheen vorige week op het viaduct over de A50, op de gemeentegrens van Oss en Landerd. Fietsers en wandelaars klagen steen en been over de onveiligheid die daarmee wordt bevorderd. Gemeente en Rijkswaterstaat wijzen naar elkaar voor uitleg.
 2. ‘Saab is nog steeds geen coole wagen, maar door zijn lelijkheid vind ik ’m nu mooi’
  PREMIUM
  Mijn Allessie

  ‘Saab is nog steeds geen coole wagen, maar door zijn lelijkheid vind ik ’m nu mooi’

  Als kind vond Maarten van Buuren (44) de Saab 96 van zijn moeder spuuglelijk. Daar dacht zij héél anders over. De mosgroene maar aftakelende Zweed was haar favoriet en mocht nooit meer weg. In een loods van de familie stond-ie zeker vijfentwintig jaar weg te kwijnen. Totdat ze bijna 70 werd en haar zoon een origineel cadeau bedacht. Wij spraken hem voor de rubriek Mijn Allessie.