Volledig scherm
Foto-inzet: Michel Perridon © Wikki commons/AD

Rotterdamse topondernemer Perridon voegt vijfde Bugatti toe aan zijn verzameling

De Rotterdamse multimiljonair Michel Perridon moet ruimte maken in zijn garage. Binnenkort wordt namelijk zijn vijfde Bugatti bezorgd. Dat meldt automagazine Hart voor auto’s. Van dit nieuwste modelletje worden er maximaal 30 gemaakt. Prijskaartje: 3,5 miljoen euro.

Het Quote-500-lid, dat vorig jaar zijn computeraccessoirebedrijf Trust verkocht, is een groot liefhebber van de luxe racemonsters. Op het  Instagram-account @dutchbugs plaatsen hij en zijn zoon regelmatig foto’s van de bolides.

De Bugatti Chiron Super Sport 300+ heeft 1600 pk onder de motorkap en zou maar liefst 440 kilometer per uur kunnen rijden. Volgens Hart voor auto’s zouden kopers toegang krijgen tot een testterrein in Duitsland om de topsnelheid neer te zetten zonder de verkeersregels te overtreden.

  1. 2 miljoen euro over? Dan kan deze elektrische Ferrari-concurrent van jou zijn

    2 miljoen euro over? Dan kan deze elektri­sche Ferrari-concurrent van jou zijn

    In 2020 staat hij te glimmen in de bijzondere showroom van Louwman Exclusive langs de A2 bij Utrecht: de Pininfarina Battista. Van deze nieuwe, volledig elektrische supersportwagen uit Italië worden niet meer dan 150 stuks geproduceerd, waarvan er maximaal 50 naar Europa komen. Ook in Nederland is hij vanaf nu te bestellen, al gaat de Battista bij ons – exclusief belastingen – minimaal twee miljoen euro kosten.