Natasja en Reinier: ,,Tijdens elke proefrit zijn we heen en weer naar huis gereden en hebben we al onze zooi in de auto’s gedumpt: het kinderzitje, de Maxi Cosi, de kinderwagen... Gewoon kijken of het past.”
Volledig scherm
Natasja en Reinier: ,,Tijdens elke proefrit zijn we heen en weer naar huis gereden en hebben we al onze zooi in de auto’s gedumpt: het kinderzitje, de Maxi Cosi, de kinderwagen... Gewoon kijken of het past.” © Bart Hoogveld

Welke auto kies je als er een baby op komst is? Reinier en Natasja gingen voor deze ‘vrachtwagen’

ACHTER HET STUURIn deze wekelijkse rubriek vertellen lezers over de auto van hun keuze. Deze keer dertigers Reinier en Natasja. Zij ruilen hun Skoda Citigo uit 2013 in voor een nieuwe Citroën C3 Aircross. Over een paar weken hebben ze namelijk een grotere auto nodig voor hun eerste kind.

  1. Audi onder vuur na ‘seksistische' advertentie van klein meisje dat banaan opeet

    Audi onder vuur na ‘seksisti­sche' adverten­tie van klein meisje dat banaan opeet

    De Duitse autofabrikant Audi gaat diep door het stof voor het plaatsen van een controversiële afbeelding van een klein meisje dat al leunend tegen de voorkant van een rode sportwagen een banaan opeet. De foto, die is bedoeld om de nieuwe Audi RS4 te promoten, is na felle kritiek van de site van Audi verwijderd. ,,We bieden onze oprechte excuses aan voor dit ongevoelige beeld”, laat het miljardenbedrijf weten.