Volledig scherm
Durf te dromen over je toekomst, zo zegt Hedwig Wiebes van Intermediair. © Shutterstock

Durf te dromen (over je droombaan bijvoorbeeld)

Vermoed jij soms ook dat er meer in je schuilt dan je in de kantoortuin kunt laten zien? Dat je de wereld meer te bieden hebt? Je moet het jezelf gunnen om erover te mijmeren, zo zegt Hedwig Wiebes van work-lifeplatform Intermediair

Als Nederlander leer je wel om je hoofd niet boven het maaiveld uit te steken. Ach, om eerlijk te zijn mag je je handjes al dichtknijpen, je hebt het goed voor mekaar. Moet je in dit leven nou per se iets ongelooflijks willen doen? De top van de Kilimanjaro beklimmen of in een jaar tijd miljonair worden dankzij het ontwikkelen van een geniale app? Natuurlijk waren er ooit mensen die dáárvan dromen en die het hebben waargemaakt, maar dat is natuurlijk niet voor jou weggelegd.

Of toch? Je leest het hele artikel hier op Intermediair. 

Op zoek naar een nieuwe baan? Upload je cv en/of zoek naar vacatures op Intermediair.nl

Lees de beste artikelen op het gebied van werk en carrière via onze wekelijkse nieuwsbrief!

  1. Een cv is persoonlijk, bevat een foto én is het begin van een goed gesprek
    PREMIUM

    Een cv is persoon­lijk, bevat een foto én is het begin van een goed gesprek

    In deze tijden van LinkedIn en video-solliciteren is een cv méér dan een opsomming van relevante werkervaring en wat personalia. Een cv is méér dan een opsomming van relevante werkervaring en wat personalia. Natuurlijk moet dat er Ja, dat is het nog steeds en dat zal voorlopig ook niet veranderen. Maar een cv is méér dan dat en zelfs in tijden van LinkedIn en video-solliciteren nog altijd belangrijk.