Cor de Graag.
Volledig scherm
Cor de Graag. © Privé-archief

Hoe wordt je bedrijf een succes? 50 ondernemers vertellen hoe zij het flikten

Wat maakt een ondernemer succesvol? De Rotterdamse ondernemer Cor de Graag vroeg het vijftig Nederlanders met een succesvol eigen bedrijf. Hun verhalen zijn nu gebundeld in zijn boek Ondernemers zijn net mensen, dat vanaf deze week verkrijgbaar is. De Graag hoopt andere ermee te inspireren ook voor zichzelf te beginnen. ‘We moeten leren van elkaars successen, ambities én fuck-ups.’

  1. Lockdown is doodsteek voor kroegen en restaurants: ‘Kabinet, help ons’
    miljard verlies

    Lockdown is doodsteek voor kroegen en restau­rants: ‘Kabinet, help ons’

    Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voorziet een golf aan faillissementen nu het kabinet heeft besloten om de horeca vier weken op slot te gooien. Zonder vergoeding van honderd procent voor alle loonkosten en vaste lasten, vallen veel horecabedrijven om, zegt KHN-voorzitter Robèr Willemsen tegen deze nieuwssite. ,,Met deze lockdown komt er voor de horeca een extra omzetverlies van ruim 1 miljard euro bij.”