Volledig scherm
De net geopende Hof van Donzel in het buitengebied van Nistelrode © Mari van Rossem

Bernhezer burgemeester opent Hof van Donzel in Nistelrode

NISTELRODE - ,,Een aanwinst voor Nistelrode én voor heel Bernheze. Voor zowel toeristen als dorpsgenoten." Zo omschreef de Bernhezer burgemeester Marieke Moorman in de ochtend van de Tweede Paasdag de 'Hof van Donzel'. Ze verrichtte daarna de officiële opening samen met Soof (1) en Manou (2), de kleinkinderen van de Hof-uitbaters Dionne en Wim-Jan Thijssen. Met zijn drietjes onthulden ze het grote aankondigingsbord aan Donzel 92.

Volledig scherm
Dionne en Wim-Jan Thijssen samen met burgemeester Marieke Moorman na de opening van de Hof van Donzel. © Mari van Rossem

Het was met de komst van tal van vrienden, kennissen, familie en buurtgenoten al vroeg druk in het buitengebied van Nistelrode. En dus werd het ondernemersechtpaar overladen met bloemen en cadeaus die vaak ook een aanvulling waren voor de inrichting van de kinderboederij annex Bed & Breakfast.

,,Ik ben vooral onder de indruk van de energie en het enthousiasme van Dionne en Wim-Jan", stelde Moorman, die vorige week nog een gesprek voerde met Dionne Thijssen over de mogelijke komst van een BSO, een buitenschoolse opvang, bij de kinderboerderij.