Volledig scherm
Cultureel Centrum Servaes in Heeswijk-Dinther. © Google Streetview

Cultureel Centrum Servaes Dinther neem afscheid van voorzitter tijdens zilveren jubileum

HEESWIJK-DINTHER - Cultureel Centrum Servaes in Heeswijk-Dinther viert komend weekend zijn zilveren bestaan. Tegelijkertijd neemt Piet van den Akker(78) afscheid als voorzitter. 

De voormalige kleuterschool in de schaduw van de monumentale Dintherse Sint Servatiuskerk is momenteel een eigentijds gemeenschapshuis met negen zalen. Piet van den Akker stond in januari 1992 aan de wieg van het Cultureel Centrum Servaes in Dinther. 25 jaar was hij bestuurslid, waarvan 18 jaar voorzitter. 

Zeven dagen per week biedt ccServaes plek aan een kleine 40 verenigingen en clubs, van KBO, gymclub en biljartvereniging tot bridgeclub, toneelgezelschap en zangclub.

Voor nieuwe voorzitter Jan Bouwman voelt het Cultureel Centrum als een warm bad. Hij is vooral te spreken over de grote inzet van de vijftig vrijwilligers, die het centrum runnen. 

Zaterdag is er een officieel gedeelte voor genodigden en dan wordt ook afscheid genomen van Piet van den Akker. Op zondag 15 oktober is er open dag van 14.00 uur tot 17.00 uur, waarbij verenigingen zich presenteren. Het programma voor jong en oud vermeldt onder meer een biergoochelaar, workshops, poppendokter, fotobus, djembeegroep, schminken en muziek van DJ Avaca. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.