Volledig scherm
Luchtfoto van het toekomstige bedrijventerrein Heesch-West, met links de A59 en wegrestaurant De Lucht. © John Schouten/PVE

Duidelijkheid over bedrijventerrein Heesch-West blijft uit

BERNHEZE/DEN BOSCH/OSS - Het duurt nog zeker tot september voordat er duidelijkheid is over toekomstig bedrijventerrein Heesch-West. Raadsleden van de betrokken gemeentes Bernheze, Den Bosch en Oss hoopten maandag in Hotel Nuland uitsluitsel te krijgen over het wel of niet doorgaan van het bedrijventerrein. Ze gingen echter teleurgesteld naar huis omdat ze tijdens de bijeenkomst weinig tot geen nieuws hoorden.

Wethouder Gé Wagemakers van Oss begreep die frustratie. „We hadden zelf ook gedacht dat we in juli met een finaal voorstel konden komen, maar we weten nog steeds niet of Heesch -West in het Regionaal Programma Bedrijventerrein past.” Hij vraagt om geduld. Of hij dat krijgt, valt te betwijfelen.

Met name politici uit Bernheze en Oss maakten online hun ongenoegen al kenbaar. Ze hekelden het uitstel en oordeelden dat de stuurgroep veel te weinig werk maakt van het opwekken van duurzame energie op het terrein.

Oss, Uden e.o.