Volledig scherm
Frank van Uden van GBI Varpo. © MBK

GBI Varpo uit Heeswijk-Dinther wint Bernhezer Ondernemersprijs

BERNHEZE - Frank van Uden van GBI Varpo uit Heeswijk-Dinther heeft zaterdag tijdens het Bernhezer Business Event de Bernhezer Ondernemersprijs gewonnen. 

In Heeswijk-Dinther kwam ook de prijs voor de beste Jonge Ondernemers terecht:  Mandy en Jeroen Verhoeven van de bed & breakfast Life is Good, onder andere bekend van hun boomhut als slaapgelegenheid. 

GBI Varpo is een groothandel voor de bouw en industrie.  Het ruim vijftig jaar oude bedrijf (uit 1965 ) begon onder de naam Varpostal, een samentrekking van varkens, pompen en stallen. 

De toeleverancier voor de agrarische sector breidde in de jaren daarna het speelveld steeds verder uit, van stalinrichting tot tractoren en veegmachines. Het bedrijf was jarenlang in handen van de familie Van Wanrooij, in 1998 kwam Frank van Uden. Na zeven jaar nam hij het bedrijf over. 

Golfbaan The Duke in Nistelrode was dit jaar het decor voor het jaarlijkse Bernhezer Business Event. Bijna 300 gasten kwamen daar 's middags al bijeen voor het feestelijke bedrijfsevenement. De middag en avond werden gepresenteerd door Dennis Weening. 

Volledig scherm
Mandy en Jeroen Verhoeven Life is Good. © MBK