Ook de Kilsdonkse molen komt in de film aan bod.
Volledig scherm
Ook de Kilsdonkse molen komt in de film aan bod. © Domien van der Meijden

'Groeten uit Heeswijk-Dinther' voortaan te zien op Youtube

HEESWIJK -DINTHER - ‘Groeten uit Heeswijk-Dinther’, de film die een dag uit het leven in het dorp belicht uit 2014, is vanaf nu te zien op Youtube. Net voor de jaarwisseling is daar toe besloten.

De filmbeelden in ‘Groeten uit Heeswijk-Dinther’ zijn gemaakt op één dag in 2014. Zes cameraploegen legden het leven van Heeswijk-Dinther vast. Ook veel inwoners maakten video-opnames. Uit het vele materiaal maakten drie buurmannen uit Heeswijk-Dinther een film, met veel aandacht voor muziek, sfeer en humor. Groeten uit Heeswijk-Dinther duurt 60 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Er komen mooie drone-beelden in voor van onder meer kasteel Heeswijk en de Kilsdonkse molen.

Mensen en muziek

De film laat zien hoe mensen betrokken zijn bij hun dorp, of dat nu is via een vereniging of een vriendengroep.Daarnaast is de film ook een reis door het dorp zelf, van de molen in Dinther naar het kasteel van Heeswijk. Een hoofdrol is weggelegd voor de muziek. Allerlei artiesten en muziekgroepen uit het dorp zijn te horen, waaronder Henk Habraken, de fanfare en De Borrelnoten.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement