Gymleraar Leo van Rooij (Bernrode) Heeswijk Dinther stopt ermee.
Volledig scherm
Gymleraar Leo van Rooij (Bernrode) Heeswijk Dinther stopt ermee. © Van Assendelft Fotografie

Gymleraar Leo van Rooij neemt afscheid Heeswijks gymnasium Bernrode

HEESWIJK-DINTHER - Gymdocent Leo van Rooij(1951) neemt donderdag afscheid van Bernrode. Na 34 jaar lesgeven. ,,Nu ik voor mijn afscheid sta, realiseer ik me: 'Ja, zo is het goed. Het is mooi geweest. Ik ben bijna 66 en heb nog een volledig rooster met groepen die 32 leerlingen groot zijn. Dat is gewoon hard werken, maar lesgeven is heerlijk, zeker hier op Bernrode'.", aldus Van Rooij. 

 1. Rechtbank spreekt Roman B. (49) vrij van poging doodslag met mes op huisgenoot in Heesch

  Rechtbank spreekt Roman B. (49) vrij van poging doodslag met mes op huisgenoot in Heesch

  DEN BOSCH/HEESCH - Stak Roman B. (49) zijn 25-jarige huisgenoot op 24 april 2021 met een mes in de nek? De rechtbank was niet overtuigd van zijn schuld en sprak de Poolse man vrij van een poging tot doodslag. De rechters wezen onder meer op een gebrek aan technisch bewijs richting verdachte. ,,Gelet op de forse steekwond die aangever is toegebracht, waaruit hij hevig bloedde, was dat wel te verwachten.”
 2. Boze boeren en paniekerige politici; hoe Brabant door het CDA vier jaar lang in een wilde achtbaan zat
  PREMIUM

  Boze boeren en paniekeri­ge politici; hoe Brabant door het CDA vier jaar lang in een wilde achtbaan zat

  DEN BOSCH – Met de verkiezingen in aantocht komt er binnenkort een eind aan een knotsgekke bestuursperiode in Brabant. Tijd voor een terugblik op vier jaar vol vuurwerk bij het provinciehuis: buiten van protesterende boeren, binnen van politici die twee coalities opbliezen. Hoe raakte de Brabantse politiek in deze heftige storm verzeild? En belangrijker: hoe komt ze er weer uit?