Volledig scherm
Het logo van WeLikeMilk uit Amsterdam. © -

Heeswijkse Today Is Canday neemt branchegenoot over

HEESWIJK DINTHER - Het in Heeswijk Dinther gevestigde reclame- en online marketingbureau Today Is Canday neemt de branchegenoot WeLikeMilk in Amsterdam over. Met de overname hoopt het Heeswijkse bureau - ook gevestigd in Amsterdam - verder te kunnen groeien. 

Bij Today is Canday werken zo’n 25 mensen. Zij werken verdeeld over de vestigingen in Heeswijk (20) en Amsterdam (5). Bij WeLikeMilk werken zes mensen.  

Volgens algemeen directeur en oprichter John Lommers van Today is Canday is de overname vooral bedoeld als een strategische stap en om verder te groeien. De gezamenlijke omzet van de twee bedrijven komt op zo'n zes miljoen euro uit. Lommers denkt meer aansprekende klanten en opdrachten te kunnen werven.  

Today is Canday werkt onder andere voor Beekse Bergen, Trendhopper, Voedingscentrum, Velthuis kliniek, 50five, Jan Linders Supermarkten, Deen Supermarkten, United retail, Koninklijke Nederlandse Munt en Elho. WeLikeMilk, dat onder eigen naam blijft opereren, is opgericht in 2012 en ontwikkelde staregieën en campagnes voor onder andere Simyo, Sanquin en Funda. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement