Volledig scherm
Martien van Nuland (86) en Marietje van Langehuijzen (86) uit Heeswijk-Dinther zijn zestig jaar getrouwd. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Martien en Marietje hadden hun eigen boerderij in Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Martien van Nuland (86) en Marietje van Langehuijzen (86) uit Heeswijk-Dinther vonden elkaar in de feesttent tijdens Vinkel kermis. Zondag vierden ze hun diamanten huwelijksjubileum.

Na de bruiloft gingen ze op het ouderlijk huis van Martien wonen en namen ze de bijbehorende boerderij over. Een gemengd bedrijf met kippen, varkens en rundvee. Het boerenbedrijf breidde zich in de loop der jaren uit met nieuwe stallen en een nieuwe woning. Tot vorig jaar woonden Martien en Marietje nog bij de boerderij. Nu wonen ze in een seniorenwoning in het dorp.

Rikken
Sinds ze gestopt zijn met de boerderij, hebben ze meer vrije tijd. Martien houdt van voetballen, fietsen en tennissen en Marietje houdt zich bezig met de KBO, zwemmen en bridgen. Tot op de dag van vandaag rikken ze ook graag.

Het stel heeft vijf kinderen, twaalf kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Samen met hen, vrienden en familie hebben ze het jubileum gevierd.

Oss, Uden e.o.