Volledig scherm
Ellen Neelen en Jesse Jansen. © Progressief Bernheze

Progressief Bernheze kiest lijsttrekkersduo

BERNHEZE - Progressief Bernheze gaat de verkiezingsstrijd in met een lijsttrekkersduo. Jesse Jansen en Ellen Neelen gaan samen de kar trekken. Beiden zitten nu niet in de gemeenteraad.

De leden van de partij hebben dinsdagavond ingestemd met het duolijsttrekkerschap en met de twee relatief nieuwe gezichten. Progressief Bernheze moest sowieso een nieuwe leider krijgen. Hans van der Pas, lijsttrekker in 2014, werd kort na de lokale verkiezingen in dat jaar burgemeester van Rhenen. Cent van den Berg trad als fractieleider naar de voorgrond maar gaf onlangs aan een stapje terug te willen doen.

De naam van Jesse Jansen  (21, student, uit Heesch) zal in maart bovenaan de kandidatenlijst staan. Maar in de verkiezingsstrijd zal hij samen optrekken met Ellen Neelen (53, uit Heesch, ambtenaar van de gemeente Oss). Volgens het partijbestuur vormen ze samen een mooie mix van jong en ervaren, man en vrouw, PvdA en GroenLinks. Jansen en Neelen zijn sinds 2014 als burgerleden actief in adviescommissies van de Bernhezer gemeenteraad.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.