VIDEO: Topless boerenbabes wassen tractors in Loosbroek: 'Ik ben extra door de blub gereden'

LOOSBROEK - Het plein achter uitgaanscentrum Lunenburg is zondagmiddag omgedoopt tot een wasplaats voor tractoren. De aandacht gaat echter niet uit naar de stoere landbouwvoertuigen, maar naar de topless boerenmeiden die er overheen glibberen.

Het idee van Rob Lunenburg, bedoeld als opwarmertje voor het evenement Høken en Hakselen, werd op sociale media massaal gedeeld en nam dermate grote vormen aan dat er haastig een alternatieve locatie werd gezocht en er extra schaarsgeklede boerenbabes werden opgetrommeld. En zo zijn op een gewone zondag, tot groot vermaak van de aanwezige boeren, zeven topless meiden met emmers water en sop in de weer zijn.

,,Waarom we hier zijn? Wat denk je? Gewoon een beetje lol maken en bier drinken", zegt Dirk Swinkels (21) uit Vinkel. Aan zijn Volvo BM 400 uit 1954 valt niet echt veel te wassen. ,,Maar je kunt op zondagmiddag ook thuis op de bank gaan zitten." Willem van Eert uit Sint-Oedenrode hoopt dat de dames flink op zijn tractor tekeer gaan. ,,Ik ben extra door de blub gereden." 

Volledig scherm
Topless vrouwen © Philip van den Brand
Volledig scherm
© Philip van den Brand
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.