Flemming tijdens de Qmusic Top 40 Awards in februari. Hij treedt in september als soloartiest op in natuurtheater Kersouwe in Heeswijk-Dinther, waar hij ook al eens in het begin van zijn carrière stond met de band Baby Blue.
Volledig scherm
Flemming tijdens de Qmusic Top 40 Awards in februari. Hij treedt in september als soloartiest op in natuurtheater Kersouwe in Heeswijk-Dinther, waar hij ook al eens in het begin van zijn carrière stond met de band Baby Blue. © Robert Meerding/Brunopress

Voorverkoop Kersouwe gestart; optreden Flemming al uitverkocht

HEESWIJK-DINTHER - De voorverkoop voor het nieuwe seizoen van openluchttheater Kersouwe in Heeswijk-Dinther is zaterdag begonnen. Het programma start op vrijdag 12 mei traditiegetrouw met het Kersouwe Open Podium, waarbij talenten uit de regio hun zang-, speel- of danstalenten vertonen.

  1. Osse pyromaan (51) Staringstraat wil na 12 jaar behandeling einde tbs-maatregel
    PREMIUM

    Osse pyromaan (51) Sta­ringstraat wil na 12 jaar behande­ling einde tbs-maatregel

    DEN BOSCH/OSS - Een 51-jarige pyromaan uit Oss was in 2009 verantwoordelijk voor een serie branden in zijn woonplaats, waarbij vier katten om het leven kwamen. De man kreeg destijds tbs met dwangverpleging opgelegd. De veroordeelde vroeg de rechtbank maandag in Den Bosch om deze volledig te beëindigen. Het Openbaar Ministerie eiste, op advies van de reclassering, juist verlenging van de maatregel met één jaar.
    Oss