Politieonderzoek in april 2020 aan Jan Vermeerstraat in Haaksbergen, waar baby Ivo is overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieonderzoek in april 2020 aan Jan Vermeerstraat in Haaksbergen, waar baby Ivo is overleden. © Reinier van Willigen

Acht jaar en tbs voor moeder uit Haaksbergen die baby Ivo doodde

Linde de W. (31) uit Haaksbergen is door de rechtbank veroordeeld tot acht jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging voor het doden van haar pasgeboren zoontje Ivo. De W. werd op 11 april 2020 aangehouden toen ze met haar partner en de overleden baby in het Enschedese ziekenhuis kwam.

 1. A2 richting Utrecht gedeeltelijk open na ongeluk met vrachtwagen
  Update

  A2 richting Utrecht gedeelte­lijk open na ongeluk met vrachtwa­gen

  De A2 richting Utrecht is na een ongeluk bij knooppunt Everdingen weer gedeeltelijk open voor het verkeer naar Utrecht. Er zijn nog twee van de vier rijstroken afgesloten. De belangrijke verkeersader vanuit het zuiden richting Utrecht en Amsterdam was tot na het middaguur dicht na een ongeval met een vrachtwagen en een personenauto. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.
 2. LIVE | Opnieuw duizenden bellers voor Janssen-vaccin, eerste mensen morgen geprikt
  CORONAVIRUS

  LIVE | Opnieuw duizenden bellers voor Jans­sen-vac­cin, eerste mensen morgen geprikt

  Het is vandaag opnieuw mogelijk om een afspraak te maken voor een prik met het Janssen-vaccin. Gisteren wisten 78.000 mensen een plekje te bemachtigen, nadat de lijnen tijdelijk overbelast waren. Het speciale telefoonnummer werd 5,3 miljoen keer gebeld door 222.000 bellers. Verder is in 2020 het aantal horecavestigingen met 5 procent toegenomen, ondanks de coronacrisis. Dat meldt het CBS, op basis van nieuwe cijfers. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog.