Volledig scherm
PREMIUM
Knel in het vliegtuig en al helemaal als degene voor je de stoel in de ligstand zet. © Thinkstock

Ben je een aso als je in het vliegtuig je stoel naar achter klapt?

Doe je in het vliegtuig je stoel naar achter of niet? Het kan, het mag, maar met het steeds krapper worden van de beenruimte, is het nog wel sociaal? Ruzies aan boord lopen hoog op.

De discussie wordt op Twitter levendig gevoerd na publicatie van een filmpje van een man die continu tegen de stoel voor hem beukt omdat de vrouw die erop zit, haar leuning naar achteren heeft gedaan. Volgens de man asociaal omdat hij op de achterste rij zit en die stoel kan níet naar achteren. Zijn ‘ruimte’ wordt dan wel heel klein als hij ook de leuning van de vrouw voor hem in zijn gezicht heeft. De vrouw blijft ijzerenheinig met de leuning achterover zitten.

 1. Coronavirus op eiland Tenerife en seksuele voorlichting met Kim Holland in Ochtend Show to go

  Coronavi­rus op eiland Tenerife en seksuele voorlich­ting met Kim Holland in Ochtend Show to go

  Pornoactrice en ondernemer Kim Holland is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Holland vertelt ons over de seksuele voorlichting op scholen in het land. Techverslaggever David Bremmer gaat in op de groeiende commotie rond 5G-zendmasten. We skypen hier ook over met Leo Lagendijk van het Kennisplatform EMV. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.
 2. Bruiloftschutter verrichtte 'goede daad' door pistool uit handen van heethoofd te trekken
  eis: 18 jaar cel

  Bruiloft­schut­ter verrichtte 'goede daad' door pistool uit handen van heethoofd te trekken

  Tugay G. dacht naar eigen zeggen een goede daad te verrichten toen hij op een bruiloft een pistool in handen kreeg van ‘een heethoofd’. Dan zou er tenminste niet mee geschoten worden. Maar even later haalde hij zelf drie keer de trekker over te midden van allerlei gasten. Het Openbaar Ministerie eist 18 jaar cel tegen de man die vorig jaar drie mensen verwondde bij een schietincident in Beckum Palace.