Volledig scherm
De Ochtend Show to go van 23 juli © ADR

‘Beste horrorfilm in jaren’ en Champions League-avontuur PSV in Ochtend Show to go

Dinsdag 23 juli zijn PSV-watcher Rik Elfrink en Johan de Joode, hoofdredacteur van streamingdienst Horrify, te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

PSV neemt het morgenavond in de voorronde van de Champions League op tegen het Zwitserse FC Basel. Als de Eindhovenaren deze ronde overleven, spelen ze komend seizoen op z’n minst in de groepsfase van de Europa League. We spreken erover met PSV-watcher Rik Elfrink.

Verder wordt het een mooie zomer voor de liefhebbers van horrorfilms. Johan de Joode praat ons hierover bij. Hij is de hoofdredacteur van Horrify, een soort Netflix voor horrorfilms. Deze zomer kunnen liefhebbers onder andere weer genieten van de enge pop Chuckie in Child's Play. En met de Zweedse film Midsommar gaat volgens de kenner de beste horrorfilm in jaren in première.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Familie verongelukte Kayleigh (14) niet boos op 18-jarige bestuurder: ‘Daarmee krijgen we haar niet terug’

    Familie verongeluk­te Kayleigh (14) niet boos op 18-jarige bestuurder: ‘Daarmee krijgen we haar niet terug’

    Bij een zwaar verkeersongeval in het Belgische Nieuwerkerken is vannacht de 14-jarige Kayleigh Leemans om het leven gekomen. Ze was op de terugweg van de kermis toen de wagen waarin ze samen met drie andere tieners zat, tegen een geparkeerde oplegger botste. De 18-jarige bestuurder van de auto had enkel een voorlopig rijbewijs en mocht dus geen passagiers vervoeren. De familie van Kayleigh zegt geen wrok te koesteren. ,,Daarmee krijgen we haar toch niet terug.”