Volledig scherm
PREMIUM
Project '+ 2 degrees' van vormgeefster Mirl van Hoek. Onderdeel van de Graduation Show in de Dutch Design Week © Femke Reijerman

Bijlage Dutch Design Week: Van food tot robocar

Dutch Design WeekHet ED brengt dinsdag 16 oktober een bijlage van 16 pagina's uit over de Dutch Design Week. Eindhoven kan uitgroeien tot hét creatieve centrum van Europa, zegt Joseph Grima, directeur van de Design Academy Eindhoven in de bijlage. Hij spreekt zich uit over de rappe ontwikkeling van de regio en over de verhuizing van de eindexamenexpositie naar de voormalige Campinafabriek. 

Het is voor het eerst dat de Graduation Show niet wordt gehouden in het eigen gebouw aan de Emmasingel, maar op een andere plek, die met zijn 12.000 vierkante meter veel meer ruimte biedt aan de 208 projecten van de 185 kersverse ontwerpers.

  1. Broer ernstig zieke coffeeshopbaas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’
    Video

    Broer ernstig zieke coffeeshop­baas Van Laarhoven: ‘Het gaat niet goed met hem’

    De naar Nederland gebrachte coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) heeft volgens zijn advocaat zestien verschillende aandoeningen die niet in een gevangenis kunnen worden behandeld. Via een kort geding wilden zijn advocaten vandaag afdwingen dat de Tilburger accurate medische zorg krijgt, maar zonder succes. Volgens de Staat is de medische zorg voor van Laarhoven in zijn cel voor nu voldoende. Zijn broer maakt zich ernstig zorgen.