Boosheid over ‘bedreigende’ actie boeren bij huis minister Van der Wal: ‘Onacceptabel’

met videoBoze boeren hebben gisteravond geprotesteerd tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Tientallen trokken met trekkers naar de woning van de minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal in Hierden, bij Harderwijk. Kamerleden vinden het protest onaanvaardbaar.

4 reacties

 • Ron Verhoeven

  4 maanden geleden
  "Onacceptabel" lees ik vooral vanuit Haagse kringen... Dat vinden een groot aantal burgers nou juist van een beleidsvoering waarvoor men niet "gekozen" heeft ! Wees eens transparant ministers en Minister-President, en geef Het Volk hun democratische recht terug met de herinvoering van een "gestolen referendum"
 • Alexande Roeters

  4 maanden geleden
  Blokkeer dit hele land maar. Ik keur dit gedrag wel goed. En ik doe mee. Ons land gaat kapot door een papieren stikstof tijger. En de arrogantie in Den Haag gaat onverminderd door.
 • Pitt van den Berk

  4 maanden geleden
  Kinderen van duizenden boeren zitten nu ook thuis te rillen en te beven, omdat hun ouders alles ontnomen wordt en behandeld worden als vee.
 • Jan Timmermans

  4 maanden geleden
  Boeren ben wijs, fors maar vooral ludiek protesteren zou hou je sympathie van het overgrote deel van Nederland. De eerste mogelijkheid om het beleid weg te stemmen is in het stemhokje in maart 2023.
 1. Motorcoureur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’
  PREMIUM
  met video

  Motorcou­reur Jacky (49) breekt rug, heup, benen en voet bij straatrace: ‘Start niet, zei mijn moeder nog’

  Het scheelde weinig of Jacky Middelburg (49) was tijdens een demo-straatrace van klassieke motoren verongelukt. De motorcoureur kwam eind vorige maand hard ten val bij een inhaalmanoeuvre. Hij brak onder meer twee rugwervels, een heup, z’n bekken, een kuitbeen, een scheenbeen en meerdere botjes in z’n voet. Hij kwam in het ziekenhuis te liggen waar zijn vader, die ook motorcoureur was, veertig jaar geleden overleed.