Boosheid over ‘bedreigende’ actie boeren bij huis minister Van der Wal: ‘Onacceptabel’

met videoBoze boeren hebben gisteravond geprotesteerd tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Tientallen trokken met trekkers naar de woning van de minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal in Hierden, bij Harderwijk. Kamerleden vinden het protest onaanvaardbaar.

4 reacties

 • Ron Verhoeven

  2 maanden geleden
  "Onacceptabel" lees ik vooral vanuit Haagse kringen... Dat vinden een groot aantal burgers nou juist van een beleidsvoering waarvoor men niet "gekozen" heeft ! Wees eens transparant ministers en Minister-President, en geef Het Volk hun democratische recht terug met de herinvoering van een "gestolen referendum"
 • Alexande Roeters

  2 maanden geleden
  Blokkeer dit hele land maar. Ik keur dit gedrag wel goed. En ik doe mee. Ons land gaat kapot door een papieren stikstof tijger. En de arrogantie in Den Haag gaat onverminderd door.
 • Pitt van den Berk

  2 maanden geleden
  Kinderen van duizenden boeren zitten nu ook thuis te rillen en te beven, omdat hun ouders alles ontnomen wordt en behandeld worden als vee.
 • Jan Timmermans

  2 maanden geleden
  Boeren ben wijs, fors maar vooral ludiek protesteren zou hou je sympathie van het overgrote deel van Nederland. De eerste mogelijkheid om het beleid weg te stemmen is in het stemhokje in maart 2023.