Boeren met trekkers hebben de toegangswegen richting het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle geblokkeerd. Voor burgemeester Peter Snijders is de maat vol.
Volledig scherm
PREMIUM
Boeren met trekkers hebben de toegangswegen richting het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle geblokkeerd. Voor burgemeester Peter Snijders is de maat vol. © Wilbert Bijzitter

Burgemeester Zwolle wilde eerder ingrijpen bij bezetting distributiecentrum: ‘Grens bereikt’

,,Boeren moeten niet in Zwolle zijn, maar in Den Haag.” Voor de Zwolse burgemeester Peter Snijders is na de bezetting van het distributiecentrum van Albert Heijn gisteren een grens bereikt. Omdat boeren lange tijd hun gang konden gaan, leidde de actie tot lege schappen. ,,Het gaat om de eerste levensbehoeften van mensen.”

  1. OM wil atleet Roelf B. en schoolvriend terug in de cel: ‘Gevaar dat ze Hongarije ontvluchten’

    OM wil atleet Roelf B. en school­vriend terug in de cel: ‘Gevaar dat ze Hongarije ontvluch­ten’

    De in Hongarije voor drugshandel veroordeelde Nederlandse topsprinter Roelf B. en zijn schoolvriend Gert-Jan N. moeten mogelijk weer de gevangenis in. Het Hongaarse Openbaar Ministerie in Boedapest vindt dat er onmiddellijk een einde moeten komen aan hun huisarrest. ,,Wij vinden dat zij in de gevangenis hun hoger beroep moeten afwachten", zei woordvoerder van het OM Ferenc Rab vanavond tegen het ANP.