Edo Draaijer
Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

Discussie drugsgebruik laait op na moord op Peter R. de Vries: ‘Aan xtc-pilletje kleeft bloed’

Blijf van drugs af. Want met elk pilletje dat je slikt, draag je hoe je het wendt of keert bij aan de criminele wereld die erachter zit. ,,Er kleeft bloed aan”, zegt Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch.

1 reactie

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Waarom de ene drug verbieden en de andere niet Alcohol en nicotine zijn legaal en vaak veel verslavender dan xtc of marihuana Stop met de war on drugs Deze oorlog is zinloos en al lang geleden verloren. De drugs zijn niet het probleem maar het verbod erop. Kijk naar de drooglegging in Amerika . Wat heeft dat opgeleverd , maffia Al Capone en duizenden doden. Nu maken we weer dezelfde fouten. . Het enige wat we van de geschiedenis leren is dat we er niets van leren. Gr. HvdBrand
 1. Landsadvocaat over stikstofaanpak: ‘Pak boer vergunning af’
  PREMIUM
  Advies aan ministerie
  2

  Landsadvo­caat over stik­stofaan­pak: ‘Pak boer vergunning af’

  Om de stikstofcrisis snel op te lossen, moet de overheid vergunningen intrekken van boeren die veel stikstof uitstoten in de buurt van natuurgebieden. Dat staat in een advies aan het ministerie van Landbouw, dat door deze site is ingezien. Landbouwminister Carola Schouten baalt ervan dat er opnieuw informatie over het stikstofdossier op straat ligt. ‘Echt vreselijk’, zegt ze over de onrust die dat genereert.