Dode gevonden in vijver Kasteel Kerkrade

VideoIn de vijver bij een kasteel in het Limburgse Kerkrade is vanmorgen een dode man gevonden. Het 24-jarige slachtoffer lag naast de auto in het water, meldt De Limburger. Mogelijk is hij eruit geslingerd.

De man werd vanmorgen gevonden in het water bij Kasteel Erenstein aan de Kerkradersteenweg. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de man was inmiddels al overleden. 

Over de toedracht van het ongeluk kan de politie nog niets zeggen. Op foto's is te zien dat er een grote steen op de weg ligt bij de vijver. Of die mogelijk heeft geleid tot het te water raken van de auto is nog onbekend. Wel is duidelijk dat de man een lantaarnpaal heeft geraakt en over een deel van een klein bruggetje is gereden voordat hij te water raakte. 

Op de weg naast de vijver ligt een grote steen
Volledig scherm
Op de weg naast de vijver ligt een grote steen © ARNAUD NILWIK
  1. LIVE | Vanaf 15 juni meer bezoek toegestaan in verpleeghuizen

    LIVE | Vanaf 15 juni meer bezoek toegestaan in verpleeg­hui­zen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.