Volledig scherm
Dode vrouw gevonden in Rosmalen. © Bart Meesters

Dode vrouw gevonden in woning Rosmalen, politie gaat uit van misdrijf

Een dode vrouw is donderdagnacht gevonden in een appartementencomplex aan de Burgemeester Mazairaclaan in Rosmalen. De politie, die uitgaat van een misdrijf, heeft in de betreffende woning een man aangehouden.

De politie is in het pand gaan kijken na een 112-melding. Wie die melding heeft gedaan, is nog niet bekend. Over de identiteit van de vrouw is ook nog niets duidelijk. ,,Die moet nog formeel worden vastgesteld”, meldt de politie, die er sterk rekening mee houdt dat het om de bewoonster gaat. De relatie tussen het slachtoffer en de aangehouden man wordt onderzocht.

Forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek. ,,Elk detail kan ons helpen om de puzzel compleet te krijgen”, aldus de politie.

  1. Coronavirus: hoe herken je de symptomen en wat kun je doen om besmetting te voorkomen?

    Coronavi­rus: hoe herken je de symptomen en wat kun je doen om besmetting te voorkomen?

    Het nieuwe coronavirus grijpt snel om zich heen. In China zijn tot nu toe meer dan tweeduizend dodelijke slachtoffers gevallen, en ook in Europa heeft het Wuhan-virus al enkele levens geëist. Virologen verwachten dat het virus ook Nederland zal bereiken. Waar heb je precies last van als je geïnfecteerd bent met het coronavirus? Hoe weet je het verschil tussen griep en corona? En wat moet je doen als je vermoedt dat je besmet bent geraakt?