Dodelijk ongeval op A1 tussen Deventer en Hengelo

videoOp de A1 bij Rijssen heeft zondag aan het eind van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een persoon is daarbij om het leven gekomen, zo meldt de politie. 

Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Deventer en Hengelo. Een auto raakte in de slip en belandde op de kop in de berm. Bij het eenzijdige geval is één persoon overleden, meldt de politie op Twitter. Een andere inzittende is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Flinke file

Er staat een lange file van Deventer richting Hengelo, ter hoogte van afrit Rijssen/Lochem. Een rijbaan is dicht. Rond de klok van zeven bedroeg de vertraging ruim een half uur. Ook staat er een korte kijkersfile aan de andere kant. 

Eerder op de middag vond er ook al een eenzijdig ongeval plaats op het zelfde traject. 

Volledig scherm
De auto raakte in een slip en belandde op de kop in de berm © News United / Bert Kamp
  1. Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    Moeder vermoorde Romy (14) naar Den Haag om hogere straffen: ‘Vraag me af of het zin heeft’

    De ouders van de vermoorde kinderen Savannah, Romy en Nick gaan begin september naar de Tweede Kamer om hogere straffen voor minderjarige daders af te dwingen. De nabestaanden gaan voorafgaand aan het debat over jeugdstrafrecht persoonlijk in gesprek met minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) en overhandigen hierbij de 72.000 handtekeningen die ze de afgelopen weken verzameld hebben. ,,Maar ik vraag mij af of het allemaal wel zin heeft.”