Een feestje op de legerbasis liep uit de hand en kostte een Arnhemmer zijn vriendin, baan én collega's.
Volledig scherm
PREMIUM
Een feestje op de legerbasis liep uit de hand en kostte een Arnhemmer zijn vriendin, baan én collega's. © Thinkstock

Dronken marinier zwaait met geslachtsdeel bij collega’s: baan én vriendin kwijt

ARNHEM - De ouwe slogan tegen alcoholmisbruik ‘de kater komt later’ slaat wel heel erg op een 28-jarige ex-marinier uit Arnhem. De man was in de avond en nacht van 1 op 2 februari op de marinebasis Parera op Curaçao zo dronken en lastig tegen twee vrouwelijke collega’s, dat hij intussen zijn vriendin kwijt is met wie hij acht jaar samen was, zijn baan én zijn collega’s.

 1. Mensenrechtencollege kritisch op OM na klimaatarrestaties: ‘Demonstratierecht onder druk’

  Mensenrech­ten­col­le­ge kritisch op OM na klimaatar­res­ta­ties: ‘Demonstra­tie­recht onder druk’

  Het demonstratierecht staat ‘ernstig onder druk‘ door het aanhouden van klimaatactivisten die opriepen tot de blokkade van de A12, oordeelt het College voor de Rechten van de Mens dinsdag. ,,De overheid moet demonstraties faciliteren”, benadrukt het mensenrechtencollege. ,,Inzet van strafrechtelijke instrumenten om de organisatie van een demonstratie te verhinderen is een extreem zwaar middel dat niet makkelijk te rechtvaardigen valt.”
 2. Zeven huizen onbewoonbaar na grote brand Arnhem, nablussen kan nog uren duren
  met video

  Zeven huizen onbewoon­baar na grote brand Arnhem, nablussen kan nog uren duren

  Zeven woningen in de De Wiltstraat in Arnhem zijn voorlopig onbewoonbaar na de grote brand die dinsdagmorgen vroeg uitbrak in de wijk Sint Marten. Twee huizen zijn volgens de brandweer volledig verwoest en de vijf andere huizen hebben zeer zware schade opgelopen. De ongeveer honderd bewoners van een huizenblok dat wegens de brand ontruimd moest worden mogen in de loop van dinsdagavond weer naar huis, maar de zeven panden blijven voorlopig gesloten, aldus de gemeente. De basisschool in de wijk gaat woensdag weer open.