Thomas Pruijsen voelt zich eenzaam tijdens de coronacrisis. Hij stuurde er op Twitter een tweet over de wereld in en kreeg enorm veel reacties, én honderden nieuwe volgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Pruijsen voelt zich eenzaam tijdens de coronacrisis. Hij stuurde er op Twitter een tweet over de wereld in en kreeg enorm veel reacties, én honderden nieuwe volgers. © Paul Rapp

Eenzame Thomas (32): ‘Checken jullie mij de komende tijd wat vaker? Ik word niet vaak gebeld’

‘Checken jullie de komende tijd wat vaker bij mij? Ik word niet zo vaak gebeld enzo en ga echt veel alleen zijn en heb het een beetje nodig om mij gezien te voelen.’ Deze hartenkreet die Thomas Pruijsen (32) deze week deelde op Twitter heeft een stortvloed aan reacties opgeleverd. ,,Het is overweldigend. Al die warmte, al die betrokkenheid: het doet me heel goed.”

0 reacties

  1. Deskundigen slaan alarm om geestelijke gezondheid: ‘Mensen leven in voortdurende angst door corona’
    BRANDBRIEF

    Deskundi­gen slaan alarm om geestelij­ke gezondheid: ‘Mensen leven in voortduren­de angst door corona’

    Er moet zo snel mogelijk een einde komen aan de 1,5 metersamenleving, anders zijn de gevolgen voor de volksgezondheid en de economie niet te overzien. Die dringende oproep doen tientallen professionals binnen de hulpverlening in een brandbrief aan het kabinet. De schade die de coronamaatregelen aanrichten, ‘is immens en niet in geld uit te drukken’, stellen de experts.