Thomas Pruijsen voelt zich eenzaam tijdens de coronacrisis. Hij stuurde er op Twitter een tweet over de wereld in en kreeg enorm veel reacties, én honderden nieuwe volgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Pruijsen voelt zich eenzaam tijdens de coronacrisis. Hij stuurde er op Twitter een tweet over de wereld in en kreeg enorm veel reacties, én honderden nieuwe volgers. © Paul Rapp

Eenzame Thomas (32): ‘Checken jullie mij de komende tijd wat vaker? Ik word niet vaak gebeld’

‘Checken jullie de komende tijd wat vaker bij mij? Ik word niet zo vaak gebeld enzo en ga echt veel alleen zijn en heb het een beetje nodig om mij gezien te voelen.’ Deze hartenkreet die Thomas Pruijsen (32) deze week deelde op Twitter heeft een stortvloed aan reacties opgeleverd. ,,Het is overweldigend. Al die warmte, al die betrokkenheid: het doet me heel goed.”

0 reacties

  1. Zorginstelling zet geliefde collega Fenny (63) op straat, omdat ze jonge collega ‘corrigeert’: ‘Ik ben vernederd’
    PREMIUM

    Zorginstel­ling zet geliefde collega Fenny (63) op straat, omdat ze jonge collega ‘corrigeert’: ‘Ik ben vernederd’

    Wanneer een nieuwe collega het vertikt maaltijden voor de bewoners van woonzorgcentrum De Venus in Zwolle uit de koeling te halen doet Fenny Siemerink (63) het zelf. Als ze er even later wat van zegt, wordt haar ‘agressie’ en ‘grensoverschrijdend gedrag’ verweten. Op non-actief gezet staat Siemerink nu tegenover werkgever Driezorg in de rechtbank. En zij niet alleen.