Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRic Media

En weer is het raak op de A58: weg bij Etten-Leur in beide richtingen dicht

Op de A58 bij Etten-Leur is vanmiddag een vrachtwagen door de middenvangrail gereden. Daardoor is de weg in beide richtingen dicht. Het is het derde ongeluk met een vrachtwagen op de A58 in twee dagen tijd. Eerder vandaag was het raak ter hoogte van Moergestel, terwijl gister een megafile ontstond bij Roosendaal. 

Omdat de vrachtwagen bij Etten-Leur is gekanteld op de middenberm, is de weg in beide richtingen afgesloten.Het verkeer tussen Bergen en Zoom en Breda kan het beste omrijden via de A17 en A16, meldt Rijkswaterstaat.

Een aantal andere auto's heeft lichte schade opgelopen door het voorval. De weg ligt bezaaid met brokstukken en de vangrail is volledig aan gort. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

File

In beide richtingen staan er enkele kilometers file. Hoelang de verstoring gaat duren is nog onduidelijk. Bij Moergestel is de file van eerder vandaag inmiddels opgelost. Daar raakte een vrachtwagen van de weg af waardoor de weg tijdelijk werd afgesloten. Gisteren stond er ook al een flinke file op de A58 richting Bergen op Zoom. Toen was er een ongeluk gebeurd bij Roosendaal

Volledig scherm
© BN DeStem