Een toestel van Transavia dat opsteeg vanaf Rotterdam The Hague Airport verloor onderweg los gereedschap dat waarschijnlijk in de wielkast was achtergebleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Een toestel van Transavia dat opsteeg vanaf Rotterdam The Hague Airport verloor onderweg los gereedschap dat waarschijnlijk in de wielkast was achtergebleven. © Jeffrey Groeneweg

Flink gat in glazen dak van kassencomplex: vliegtuig verliest stuk gereedschap

Het zal je maar gebeuren. Er valt een stuk gereedschap uit een vliegtuig, dat vervolgens in volle vaart door je dak heen dendert. Het overkwam afgelopen week de beheerders van een caravanstalling in Zuidplas. Vliegtuigmaatschappij Transavia neemt de zaak hoog op.

  1. Hoe maak je een surprise? ‘Met simpele dingen die je in huis hebt, kom je al een heel eind’
    PREMIUM
    Met video

    Hoe maak je een surprise? ‘Met simpele dingen die je in huis hebt, kom je al een heel eind’

    Knoeien met liters behanglijm voor een papier-machécreatie, uren knip- en plakwerk zonder fraai resultaat of klungelen met een bouwwerk dat nog voordat het is uitgepakt uit elkaar valt. En dan staat er nog geen letter op papier voor het bijbehorende sinterklaasgedicht. Surprises maken gaat té vaak gepaard met onnodige stress en frustraties, vindt ‘surpriseprofessor’ Rolf Hut. ,,Met simpele dingen die je in huis hebt, kom je al een heel eind.”