In een loods in de haven van Antwerpen werden in maart 2021 mogelijk sporen gevonden van Naima Jillal, maar van de vrouw zelf ontbrak elk spoor.
Volledig scherm
PREMIUM
In een loods in de haven van Antwerpen werden in maart 2021 mogelijk sporen gevonden van Naima Jillal, maar van de vrouw zelf ontbrak elk spoor. © Politie

Foto’s van naakte, gemartelde vrouw aangetroffen in bij Taghi gevonden Blackberry, mogelijk Naima Jillal

Op een Blackberry-telefoon die op 16 december 2019 is aangetroffen bij Ridouan Taghi, die toen werd gearresteerd in Dubai, zijn foto’s aangetroffen van een naakte, gemartelde vrouw. Justitie vermoedt dat het de Nederlands-Marokkaanse Naima Jillal betreft. Zij was in oktober 2019 spoorloos verdwenen nadat ze op de Amsterdamse Zuidas in een auto was gestapt.

  1. ‘Godmother van de coke’ Naima Jillal had geen blingbling, wel een maagverkleining en véél vijanden
    PREMIUM

    ‘Godmother van de coke’ Naima Jillal had geen blingbling, wel een maagver­klei­ning en véél vijanden

    Ligt de ‘Godmother van de coke’ begraven onder de betonnen vloer van een havenloods in Antwerpen, gruwelijk verminkt en in stukken gehakt? De politie houdt rekening met dat scenario, en woelt de loods centimeter voor centimeter om, op zoek naar wat nog rest van Naima Jillal (54). De Nederlandse vrouw was één van de topfiguren uit de Mocromaffia en maakte met haar ‘chartermaatschappij voor cocaïnetransport’ meer vijanden dan dat ze verdiende - en ze verdiende miljoenen.