Patrick van der Jagt met zijn kersverse zoon Floris op zijn borst.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick van der Jagt met zijn kersverse zoon Floris op zijn borst. © Privéfoto

Hij sliep op straat en was verslaafd aan drugs, nu is ‘caveman’ Patrick (46) vader: ‘Ik ben zo gelukkig’

Hier heeft Patrick van der Jagt (46) jarenlang van gedroomd: vader worden. Maar als dakloze en drugsverslaafde leek die droom mijlenver weg. Op 9 september zag hij zijn grootste wens in vervulling gaan: samen met zijn vriendin Francine Schaap kreeg hij een kerngezonde jongen. De kers op de taart na jarenlang vechten voor een beter leven.

2 reacties

 • Henny Jansen

  2 dagen geleden
  Patrick en Francine. Kijken, ik blijf kijken naar jullie kleine, lieve schat. Trotse ouders en ik ben weergaloos trots op u Patrick. Ooit, als jongere was ik dakloos en heb gezworven. Maak het nu erg goed. Mijn leeftijd is nu74. Je hebt dus nog een lang leven te gaan! Ik Feliciteer jullie van harte. Geef de kleine schat van jullie een knuffeltje. Alle goeds. Toi Toi.
 • A De Bock

  3 dagen geleden
  Ben ontroerd en trots op je.Probeer het zo te houden. Ook als het minder gaat.Blijf knokken. xx
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.