Afbeelding ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Afbeelding ter illustratie © Shutterstock

Hockeycoach (18) wordt verliefd op pupil (13): ‘Ik had het gevoel dat ze zestien was’

Hij (18) was haar hockeycoach. Zij (13) had problemen thuis en zocht een schouder. De nu 22-jarige Wouter J. uit Zutphen bood haar die schouder, maar werd al snel verliefd op zijn pupil. Er ontstond een geheime relatie, waarvan zij nu zegt: ‘Jij was bijna negentien en ik verdomme dertien. Je zat zo fout, zo ontzettend fout.’

 1. Consumptie van Nederlanders sterkst gegroeid sinds de Tweede Wereldoorlog

  Consumptie van Nederlan­ders sterkst gegroeid sinds de Tweede Wereldoor­log

  De consumptie van Nederlandse huishoudens is in april het sterkste aangetrokken sinds de Tweede Wereldoorlog. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) werd de enorme groei vooral veroorzaakt doordat de consumptie in de vergelijkbare maand vorig jaar juist op een zeer laag niveau lag vanwege de eerste lockdown. Daarnaast werden op 28 april de terrassen geopend en was het vanaf die datum ook mogelijk om zonder afspraak te winkelen. Ook was het gasverbruik in april veel hoger dan een jaar eerder doordat het veel kouder was.
 2. Verslaafde Jerry (31) teistert zijn buren, moeder is radeloos: ‘Alleen tbs kan hem redden’
  PREMIUM

  Verslaafde Jerry (31) teistert zijn buren, moeder is radeloos: ‘Alleen tbs kan hem redden’

  ,,Moeten er eerst slachtoffers vallen, voordat mijn zoon hulp krijgt?’’ Marjo van der Wals uit Zwolle is radeloos. Haar zoon Jerry is verslaafd aan de drug 3-MMC en heeft een bipolaire stoornis. Hij heeft afgelopen weekeinde brand gesticht in zijn eigen huis, tot grote zorg van zijn buren. ,,Ik zou willen dat de rechter hem tbs oplegt. Niks kan hem verder nog redden’’, zegt zijn moeder.