Stefan Lescher tijdens het afgelopen NK Sterkste Man van Nederland. Links tilt hij ruim 400 kilo, rechts houdt Stefan 145 kilo boven zijn hoofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Lescher tijdens het afgelopen NK Sterkste Man van Nederland. Links tilt hij ruim 400 kilo, rechts houdt Stefan 145 kilo boven zijn hoofd. © De Sterkste Man van Nederland

Hoe de vroeger gepeste Stefan (26) één van de sterkste mannen van Nederland werd

Stefan Lescher (26) uit het Twentse Geesteren was op jonge leeftijd al gek op sporten, maar door ongezonde voeding was hij aan de gezette kant. Hij werd daarom gepest op de middelbare school. Maar Stefan zette de knop om en ging aan de bak: in de sportschool. En na acht jaar trainen is hij één van de sterkste mannen van Nederland. 

  1. LIVE | Omikron rukt op in Australië: recordaantal overlijdens en besmettingen
    CORONAVIRUS

    LIVE | Omikron rukt op in Australië: recordaan­tal overlij­dens en besmettin­gen

    Australië heeft te maken met de ergste corona-uitbraak sinds het begin van de coronacrisis. Sinds de uitbraak van het virus raakten 1,6 miljoen mensen in Australië besmet. Het overgrote deel, zo’n 1,3 miljoen, vond in de afgelopen twee weken plaats. En in Nederland moet het kabinet nog deze week aan de horeca en de cultuursector concreet laten weten hoe hun nabije toekomst eruitziet. Dat stellen de 25 burgemeesters van het Veiligheidsberaad. Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.