Het CBR verwacht tot eind 2019 problemen me de verwerkingen van de medische verklaringen van  beroepschauffeurs en 75-plussers.
Volledig scherm
Het CBR verwacht tot eind 2019 problemen me de verwerkingen van de medische verklaringen van beroepschauffeurs en 75-plussers.

Honderden chauffeurs zitten thuis door chaos bij CBR; buschauffeur uit Empel al 3 maanden bezig om rijbewijs te verlengen

Door een nieuw automatiseringssysteem bij het CBR zaten vorig jaar zo’n 1200 professionele chauffeurs noodgedwongen een tijd werkeloos thuis: hun rijbewijs kon niet op tijd worden verlengd.

  1. Terugkeer uit Zuid-Afrika zorgt voor chaos op Schiphol, deel besmette passagiers mag gewoon naar huis
    PREMIUM
    omikronvariant

    Terugkeer uit Zuid-Afri­ka zorgt voor chaos op Schiphol, deel besmette passagiers mag gewoon naar huis

    De aankomst op Schiphol van de twee laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika is gisteren ronduit chaotisch verlopen. Reizigers - die ellenlang moesten wachten op de luchthaven - klagen achteraf over de belabberde communicatie, te weinig eten en drinken, slechte hygiëne en een gebrek aan aparte ruimtes voor besmette passagiers. Uiteindelijk mocht een deel van de positief geteste passagiers vannacht ook naar huis, in plaats van naar een quarantainehotel.